Skip to main content
Adres: Marnixkade 109F
1015 ZL Amsterdam

+31 (0)20 58 98 321
M-select_footer
Adres: Marnixkade 109F
1015 ZL Amsterdam

+31 (0)20 58 98 321
marktonderzoek_case
Blogartikel

Lancering nieuwe website en 10 jaar respondentenselectie voor klanten

Lancering nieuwe website en 10 jaar respondentenselectie voor klanten

22 mei 2024

Welkom op de gloednieuwe website van M-select! Op 1 juli hebben we onze nieuwe website en huisstijl gelanceerd. Ook vieren we dat M-select al 10 jaar respondenten werft en selecteert voor diverse bedrijven en organisaties. Verder verhuren we al 10 jaar onze comfortabele onderzoeksruimtes in hartje Amsterdam. Om dit alles te vieren krijg je 10% korting als je in juli een ruimte bij ons boekt!

Over M-select

M-select is het selectiebureau van Motivaction. Wij werven en selecteren al ruim 20 jaar respondenten voor alle kwalitatieve onderzoeken van Motivaction. Twintig jaar geleden belden we nog telefoonboeken door en gingen we langs de deuren om respondenten te vinden. In de loop der jaren hebben wij een mooie community opgebouwd met meer dan 27.000 diverse respondenten die graag hun mening geven en ervaringen delen.

Sinds 2014 werft en selecteert  M-select ook respondenten voor onderzoeken die opdrachtgevers zelf uitvoeren. Zo nodigen we burgers uit voor gebruikerstesten en burgerraden van overheidsinstellingen. Ook vragen we onze respondenten regelmatig om nieuwe campagnes en producten te testen voor bedrijven. Verder nodigen we mensen uit om hun eigen ervaringen te delen zodat organisaties hun aanbod en dienstverlening kunnen verbeteren. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Onderzoeksruimtes huren?

Wij organiseren wekelijks onderzoeken op diverse locaties door heel het land. Maar ook veel onderzoeken vinden in ons kantoor in het centrum van Amsterdam plaats. In volledig ingerichte onderzoeksstudio’s kan je in gesprek gaan met consumenten, burgers, potentiële klanten en andere doelgroepen. Via de one-way mirror kijk je gemakkelijk mee met het onderzoek en hoor je direct wat respondenten van jouw nieuwe concept vinden, hoe zij denken over nieuw beleid of welk communicatiemateriaal hen het meest aanspreekt.

Tussen de interviews of focusgroepen door geniet je van een lekkere en gezonde lunch. De host voorziet jou en jouw respondenten van alle gemakken. Kijken je collega’s liever online mee? Dan streamen we het onderzoek live. Overal ter wereld kun je de livestream volgen via een goed beveiligde en besloten verbinding. Na het onderzoek delen we de video-opnamen met je.

Nieuwe website

M-select houdt zich altijd bezig met innovaties. Zo bouwen we een klantportaal en stond een nieuwe website hoog op de wensenlijst. Om te vieren dat wij nu ruim 10 jaar selectie-only opdrachten uitvoeren maakte wij deze laatste wens werkelijkheid! Onze research & sample consultants hebben een inspirerende branding sessie gehad met de designers van Motivaction. Zij zijn vervolgens aan de slag gegaan, met deze website als resultaat. Op onze nieuwe, frisse website laten we meer zien wat wij doen. Zo kun je nu artikelen lezen en meer visuele impressies vinden op de site.

Kortingsactie

We vieren onze nieuwe website en 10 jaar directe selecties en locatiehuur graag met huidige en nieuwe opdrachtgevers! Als je in de maand juli een onderzoeksruimte bij ons boekt, krijg je daarom 10% korting op de locatiehuur. Je kunt in juli ook alvast met korting reserveren voor een onderzoek later in de zomer of het najaar. Kom je liever eerst de ruimtes bekijken? We maken graag een afspraak om je de onderzoeksstudio’s te laten zien.

Wat kunnen we betekenen voor jouw onderzoek? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee.

Actueel

respondenten_dataverzameling

Respondents and facilities needed for qualitative research?

News